Som tidligere skrevet, vil vi gerne informere jer læsere om både nyt og gammelt. Dette blogindlæg handler om begge dele - en nyåbnet restaurant, og et "gammelt" kendt ansigt.
Heidi og Roope overtog restauranten i Arguineguin 1. maj 2016 og åbnede dørene 10 juni 2016.
Før det havde de en restaurant I Playa del Ingles fra oktober 2015 til Maj 2016 som de drev for andre. Det var en meget god måde til at prøve vores koncept på. Da vi så at det vi ønskede at gøre virkede, bestemte vi os for at købe en restaurant sammen, og valget faldt på lokalet i Aguineguin. Et fantastisk lokale som med lidt renovering ville blive helt perfekt. Udsigten og beliggenheden var det som afgjorde valget for os.
Roope fra Finland er trods sin unge alder en meget erfaren kok, som elsker at lave mad. Så alt er lavet med hjertet. Han har været på Gran Canaria siden 2010 og kender øen godt. Hvis i er heldige kommer han ud og serverer maden selv, dog kun når han har tid til det.
Heidi fra Danmark er både kok og tjener, og har en meget bred arbejderfaring fra både Danmark, Norge og Gran Canaria. Hun kom til Gran Canaria 2011. Hun sætter mad kvalitet og service meget højt, og det smitter naturligvis også af på det øvrige personale. Hun taler en del sprog, og elsker at arbejde med og for mennesker.
De to arbejdede sammen sæsongen 2011 til 2012, og var et godt team. Da Heidi blev kontaktet om at redde restauranten i Playa del Ingles, kontaktede hun Roope og spurgte om han kunne tænke sig at være med, og gøre det som et team. Svaret var ja, og heldigvis for os og for jer, for nu er vi klar til at give alle vore gæster en god madoplevelse.
Vi har alle skandinaviske tv kanaler, og vi vil vise f.eks alle VM og EM håndboldkampe i december og januar. Vi viser også andre ting hvis nogen skulle ønske det.
Vi har et internationalt miljø og arbejdssproget er Engelsk. Denisa fra Tjekiet, Chris fra Ungarn, Julia fra Irland Jerkko fra Finland, Veera fra Finland, Katie fra England og John fra Skotland. Vi er stolte af vores personale, som er meget dygtige til det de gør. Vi satser på et godt arbejdsmiljø, så gæsterne kan føle den positive energi.
Læse mere om "Heidis" Her eller i Restaurant guiden
Vi glæder os til at se jer.